Tinctură de propolis purificat 95% spray Măriți imaginea

RECOMANDAT DE ROSFERA

Tinctură de propolis purificat 95% (30 ml) SPRAY

Produs vândut&livrat de APILAND

Rosfera vă recomandă acest produs realizat de firma APILAND (din Baia Mare). Produs atestat BIO!

Tinctura de propolis este un produs care ar trebui să existe în orice casă, fiind de folos pentru tratarea multor infecții, afecțiuni ale sistemului digestiv, ale celui respirator si nu numai, dar vindeca și unele răni sau boli de piele. Recipientul cu pulverizator este mai ușor de folosit pentru tratarea unor răni sau pentru tratamente aplicate copiilor.

APILAND oferă și: 
Tinctură de propolis purificat 95% (30 ml),
- Tinctură de propolis purificat 95% (50 ml).

Comanda la ApilandCOMANDĂ LA APILAND

Alegând acest produs, veți câștiga de la ROSFERA un cupon valoric. DETALII

Maramures Produs în MARAMUREȘ (susțineți această regiune folosind și alte produse sau servicii de aici!)

Detalii

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 21 puncte de fidelitate. Cosul tau va totaliza 21 puncte care poate/ pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 1,05 lei.


21,00 lei

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 21 puncte de fidelitate. Cosul tau va totaliza 21 puncte care poate/ pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 1,05 lei.


Informații

Tip de produs Flacon de sticlă, cu pulverizator
Producători români pe zone Producător din Maramureș

Mai multe informații

Așa cum albinele folosesc propolisul pentru a menține sănătatea lor și a mediului lor, și oamenii pot găsi în produsele cu propolis soluții la multe probleme de sănătate. Gama de probleme ale organismului uman (chiar și ale animalelor) care pot fi rezolvate folosindu-se propolis este foarte largă, însă este un produs alergen, care trebuie evitat în cazul copiilor care au sub un an și ar trebui testat înainte de a fi folosit de către cei care știu că au alte alergii sau de către cei ce suferă de astm sau care urmează tratamente cu anticoagulante.


Propolisul poate fi folosit cu rezultate eficiente ca antibiotic natural, dar are și proprietăți antivirale, antiinflamatoare, analgezice, anestezice, cicatrizante, antioxidante, antifungice, antimicrobiene, antimicotice, antibacteriene, imunostimulatoare, anticancerigene, aducând organismului uman vitaminte și minerale cu rol vital: B1, B2, B6, C, E, acid nicotinic și acid folic, Fe, Zn, Cu, Co, Mn, Mo, Al, V, Ca, Si, St, Ba și cu rol important și în formarea anticorpilor.


Marele avantaj al tincturii de propolis este că vindecă (de obicei, fără efecte secundare precum dau antibioticele sau alte medicamente) viroze respiratorii, gripe sau alte afecțiuni ale sistemului respirator, unele afecțiuni ale sistemului digestiv, ajută la vindecarea unor răni sau arsuri, iar lista problemelor de sănătate pentru care propolisul poate fi o soluție este foarte lungă.


Producătorul explică: ”Tinctura de propolis purificat 95% reprezintă extractul alcoolic al propolisului, fiind obținut prin preparare la rece. Alcoolul folosit pentru prepararea Tincturii de propolis Apiland este din cereale, cu o concentrație de 55%. Dintre produsele vegetale şi apicole administrate pe cale orală, soluţiile alcoolice şi hidroalcoolice sunt cel mai uşor asimilate de către organism, efectul apărând la scurt timp.”

2 recomandări din aceeași categorie de produse