REȚEAUA CREATIVILOR 

Proiectul ROSFERA a apărut pentru a promova creativii români, iar un spațiu unde produsele sau serviciile acestora pot fi prezentate și valorificate este una dintre cele mai bune metode de a-i susține pe cei care își desfășoară activitatea în diverse domenii ale industriilor creative.

Magazin Rosfera

Prin REȚEAUA CREATIVILOR se fac conexiuni între parteneri din industrii creative românești, cu intenția de a cuprinde în grup și creativi străini implicați în proiecte românești sau creativi români care își desfășoară activitatea în diaspora.

.

REȚEAUA CREATIVILOR MARAMUREȘENI

Suntem conectați și pe Facebook, unde sunt postate activități și proiecte ale creativilor maramureșeni sau despre Maramureș, informații despre finanțări, oportunități și împărtășim creații sau idei.  

Reteaua creativilor maramureseni

În 2020 s-a concretizat un prim proiect comun al unor creativi - REZIDENȚA PENTRU CREATIVI, de la Baia Mare, adunând idei și forme de expresie (scrieri, muzică, arte plastice sau în diverse alte moduri de exprimare cuprinse în industriile creative) în jurul temei LAVIȚA - BANCA-AMBASADOARE A MARAMUREȘULUI, astfel creându-se imagini ale regiunii, dar promovându-se și creativi români. Pe website-ul www.culoriunite.ro/lavita sunt așteptate în continuare (fără termen limită) propuneri ale creativilor pe această temă.

Lavita - banca-ambasadoare a Maramuresului

INDUSTRII CREATIVE ÎN MARAMUREȘ

ARTE VIZUALE

  • Muzeul Județean de Artă «Centrul Artistic Baia Mare»
  • Colonia Pictorilor 

Pictură

Sculptură

DESIGN

Design de produs:

    • Adrian Francisc MOLDOVAN

Ceas moto

Design grafic

Design de modă

ACTIVITĂȚI EDITORIALE

Autori:

Viața în belj, autoare Selena Luminița Ardelean

Istoria gospodăririi pădurilor de pe Valea Vaserului

Edituri: